Welke online tools mogen als Digital Sales Nomad niet ontbreken?
28 april 2021 
in Blog

Welke online tools mogen als Digital Sales Nomad niet ontbreken?

Hoe vet is het om je werk vanuit waar dan ook ter wereld uit te kunnen voeren? De Digital Nomad lifestyle wordt steeds populairder onder jongere mensen. Dit komt omdat je op deze manier reizen en geld verdienen kunt combineren, waardoor je tijdens je verblijf in het buitenland geld binnen blijft krijgen, zodat je langer onderweg kunt blijven. Wil je net als ik vanuit het buitenland geld verdienen? Dan is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je een aantal belangrijke tools fixt, voor jij je avontuur als Digital Sales Nomad start. In deze blog leg ik je uit wat onmisbaar is om je remote werk succesvol uit te kunnen voeren!

Wat zijn de beste online tools voor een Digital Sales Nomad?

Allereerst is het wel zo fijn om structuur in je werkdag aan te kunnen brengen. Vandaar dat de app Trello zo handig is, aangezien je hier al je to do’s in kunt rangschikken. Je kunt je doelen erin kwijt, je maandplanning vormgeven, individuele dagplanningen doorvoeren en nog veel meer. Heb je opeens een geniaal idee? Schrijf het dan ook in Trello op zodat je het niet vergeet en je er op den duur ook echt iets mee kunt doen. Online tools helpen je om meer uit je werkdag te halen. Daarnaast zie je vaak in één oogopslag wat je nog moet doen en of er belangrijke deadlines aan zitten te komen.

Zorg ervoor dat je ook een duidelijke online agenda bijhoudt. Hier kun je belangrijke calls en afspraken in kwijt, zodat je nooit een afspraak mist. Heb je iemand gevonden waarmee je een deal wil closen? Zet dit dan direct in je agenda en maak er korte aantekeningen bij over de onderneming van die persoon, zodat je tijdens de call meteen een spiekbriefje hebt.

Zorg voor automatisering van sommige werkzaamheden

Wist je dat er online tools bestaan die je helpen om bepaalde werkzaamheden te automatiseren? Automatiseren betekent dat je laptop of app zelf taken uitvoert, die jij als persoon dan niet meer hoeft te doen. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van leads in je to do list op Trello. Of het automatisch inplannen van afspraken in je agenda. Dit zorgt ervoor dat je minder na hoeft te denken en je kunt vertrouwen op de info die je in de apps terugvindt. Het kost even tijd om alles correct in te stellen en met elkaar te synchroniseren, maar als dat gelukt is zorgen de online tools ervoor dat je veel minder tijd aan je werkzaamheden kwijt bent.

Een goede automatiserende online tool is Zapier. Deze app zorgt ervoor dat bepaalde apps die je gebruikt voor werk met elkaar in contact staan en informatie van elkaar overnemen, zodat je altijd en overal inzicht hebt in wat je nog moet doen, hoe je deadlines eruitzien en bijvoorbeeld of je nog facturen moet opstellen.

Digital Sales Nomad worden? Volg dan nu mijn Masterclass!

Nu je weet welke online tools je kunnen helpen om je leven als Digital Sales Nomad te vergemakkelijken, is het tijd om meer te leren over hoe je jouw droom in de praktijk kan gaan brengen. Schrijf je vandaag nog in voor mijn GRATIS Masterclass en leer hoe je als Digital Sales Nomad een geweldig verdienmodel kunt opbouwen. Het enige dat je moet doen is je verdiepen in sales, klanten werven, een land uitkiezen waar je een tijdje wil leven en klaar is kees! Heb je de motivatie en ben je bereid om je schouders eronder te zetten? Dan kan niets je nog tegenhouden en ga je een geweldige buitenlandse (werk)ervaring tegemoet.

Over de schrijver
Als oprichter van meerdere bedrijven, waaronder THE SECRET SKILL™, kan je zeggen dat Rebien Ghazali geobsedeerd is door succes en ondernemen. De afgelopen 5,5 jaar waren voornamelijk gericht op sales en het trainen van mensen om beter te worden in sales. Als “werknemer in loondienst” werd Rebien Ghazali tot 4x toe verkozen tot beste verkoper van het bedrijf. Daarnaast coachte en trainde Rebien al zijn werknemers tot succesvolle verkopers en als manager werkte hij aan een winnaars mentaliteit binnen zijn vestingen. Het resultaat hiervan is dat duizenden mensen uit Nederland en België naar hem toe kwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen. Nu leert Rebien Ghazali mensen hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te worden en financiële zelfverzekerdheid krijgen met THE SECRET SKILL™ Trackrecord - 5 jaar coaching ervaring - Tot 4x toe verkozen tot beste verkoper binnen een bedrijf met 1500+ mensen - 300+ mensen geholpen betere verkopers/ondernemers te worden - €1.000.000+ Omzet gegenereerd aan verkopen in 3 jaar tijd
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down