No Joke: Meditatie inzetten voor meer sales
22 maart 2021 
in Blog

No Joke: Meditatie inzetten voor meer sales

Wellicht ken jij in je omgeving een aantal mensen die zweren bij meditatie. Sommige mensen zetten dit in om in de ochtend, middag of avond even tot zichzelf te komen. Mediteren werkt ontspannend en soms kun je tot nieuwe interessante inzichten komen. Sommige mensen krijgen nieuwe ideeën voor hun leven of bedrijf als ze mediteren. Wanneer jij je lichaam en geest rust biedt, kun je er de mooiste dingen mee bereiken. In deze blog lees je op welke manier je meditatie aan sales kunt koppelen en leg ik je graag uit wat voor resultaten je ermee zou kunnen behalen.

Meditatie helpt je om beter te kunnen focussen

Meditatie helpt je niet alleen om even tot jezelf te komen, je kunt er ook beter door leren focussen. Focus je op je lichaam en gedachten, zodat je een helder gevoel krijgt. Focus is erg belangrijk als je doelen wil bereiken. Het helpt je om je aandacht op het behalen van je doelen gericht te houden. Wanneer je doelen behaald, zal je uiteindelijk steeds meer succes krijgen. Naast meditatie, werkt visualisatie ook erg goed. Herhaal bepaalde doelen in je hoofd en schrijf ze iedere dag opnieuw op. Op die manier verlies jij je doelen niet uit het oog en kun je er elke dag opnieuw alles aan doen om richting je doelen te werken.

Ben je benieuwd welke krachten je in jezelf kunt ontdekken? Volg dan eens een sales- of meditatiecursus. Het is goed om nieuwe dingen uit te proberen en mee te maken. Op die manier kom je erachter wat bij je past en hoe jij het beste uit jezelf kunt halen. Hoe meer jij in jezelf investeert in tijd, aandacht of geld (dat maakt niet uit), des te meer je ervoor terug krijgt.

Je klant is altijd koning en kan je meer leren dan je denkt

Zonder je klanten, kun jij niks verkopen. Ze zijn onmisbaar voor je bedrijf of team. De klanten zorgen ervoor dat er een geldstroom binnen blijft komen. Met het geld dat jullie verdienen kunnen jullie allereerst het product of de dienst verder mee perfectioneren en daarnaast kunnen jullie als team en onderneming groeien. Luister daarom goed naar je klanten. Zet meditatie in om tot jezelf te komen, zodat je beter openstaat voor de meningen en verhalen van anderen. De klant kan je helpen om alles uit jezelf en je product of dienst te halen. Wanneer zij vragen om bepaalde dingen, is het aan jou om te kijken of je dat voor hen kunt realiseren.

Leer hoe je meer uit jezelf kunt halen en volg mijn GRATIS Masterclass

Is het je droom om locatie onafhankelijk te werken en nieuwe landen, mensen en culturen te leren kennen? Dan is het leven als Digital Sales Nomad zeker iets voor jou. Ik kan je zeggen dat het geweldig inspirerend is om vanuit een ander land aan het werk te zijn. Je krijgt nieuwe indrukken, ideeën en meer motivatie om voor jezelf of je team aan de slag te gaan. In mijn nieuwe Masterclass leer ik je hoe je dit voor jezelf kunt realiseren. Meld je vandaag nog aan! Als jij je hebt ingeschreven maak je direct ook kans op een lang weekend met mij als coach in het buitenland. Zodat je een goed voorproefje krijgt van hoe het leven als Digital Sales Nomad eruit kan zien.

Wil je meer weten over hoe je leert om succesvoller te worden in sales? Lees dan vooral ook even mijn E-book door. De Six Secret Tricks helpen je om positief in het leven te staan en tot wel €2000 euro extra per maand te verdienen.

Over de schrijver
Als oprichter van meerdere bedrijven, waaronder THE SECRET SKILL™, kan je zeggen dat Rebien Ghazali geobsedeerd is door succes en ondernemen. De afgelopen 5,5 jaar waren voornamelijk gericht op sales en het trainen van mensen om beter te worden in sales. Als “werknemer in loondienst” werd Rebien Ghazali tot 4x toe verkozen tot beste verkoper van het bedrijf. Daarnaast coachte en trainde Rebien al zijn werknemers tot succesvolle verkopers en als manager werkte hij aan een winnaars mentaliteit binnen zijn vestingen. Het resultaat hiervan is dat duizenden mensen uit Nederland en België naar hem toe kwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen. Nu leert Rebien Ghazali mensen hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te worden en financiële zelfverzekerdheid krijgen met THE SECRET SKILL™ Trackrecord - 5 jaar coaching ervaring - Tot 4x toe verkozen tot beste verkoper binnen een bedrijf met 1500+ mensen - 300+ mensen geholpen betere verkopers/ondernemers te worden - €1.000.000+ Omzet gegenereerd aan verkopen in 3 jaar tijd
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down