Leer unieke kansen herkennen en grijpen
23 maart 2021 
in Blog

Leer unieke kansen herkennen en grijpen

Wist je dat veel mensen te negatief tegenover zichzelf, hun werk of zelfs het leven staan? Waarom zou je alleen maar boos of teleurgesteld zijn als iets niet lukt? Wie weet is het wel de bedoeling dat je een harde les leert, voor je kunt opbloeien. Leer unieke kansen herkennen en grijpen, zodat je van elke lastige situatie een geweldig leermoment weet te maken. Lukt het één niet? Dan lukt het ander je sowieso wel. In deze blog krijg je tips hoe je unieke kansen herkent en kunt grijpen. I’ve been there, done that en het voelt meer dan fijn om je mijn struggles te helpen besparen.

Bouw aan je reputatie, zodat je goede dingen aantrekt

Hoe gaaf is het als ik je vertel, dat je goede dingen in je leven naar je toe kunt laten komen. Natuurlijk is ieder mens op zoek naar geluk, geld, succes of liefde. Maar hoe harder je zoekt, des te meer je het afdwingt en je het alleen maar verder van je wegduwt. Het is nooit goed om dingen te pushen. Met de tijd gebeuren de mooiste dingen, ik bedoel geduld is niet voor niets een schone zaak. Probeer het leven te leven, op een manier zoals jij het fijn vindt. Let it go, zodat er een kans voordoet dat hetgeen wat je nog mistte uit zichzelf op je pad verschijnt.

Stel je positief op tegenover jezelf en anderen, zorg dat je altijd je woord houdt en dat je kunt leveren wat je te bieden hebt. Help anderen, leer jezelf kennen maar durf iemand anders soms boven je eigen prioriteiten te zetten. Doe wat je zegt en zeg wat je doet. Waar jij voor staat, dat herkennen andere mensen ook echt in je. Een goede reputatie, zorgt voor nieuwe mogelijkheden en unieke kansen.

Unieke kansen liggen voor het oprapen

Weet je hoe je unieke kansen kunt leren herkennen? Soms zijn de kansen die zich voordoen zo simpel en plotseling, dat het lijkt of je een overhaaste beslissing gaat maken. Luister naar je intuïtie en durf de sprong in het diepe te wagen. Andere kansen lijken mensen af te schrikken, maar wanneer jij het als een kans ziet, moet je ‘m gewoon grijpen. Zorg dat je niet bang bent om fouten te maken. Daar leer je alleen maar van. Go live your life en zorg dat je dingen doet die goed voelen en waar je energie uithaalt. Dan komt de rest vanzelf!

Test: Herken jij deze unieke kansen?

Nu je meer weet over hoe je unieke kansen kunt herkennen en grijpen, heb ik direct een goede huiswerkopdracht voor je. Wat doe jij op het moment dat ik je vertel dat jij je op dit moment tijdelijk GRATIS kunt aanmelden voor mijn Masterclass? Grijp je deze kans dan, of niet? Wanneer jij je vandaag nog aanmeldt, doe je direct mee met de beste giveaway die ik ooit heb gedaan. Je maakt namelijk kans op een lang weekend in het buitenland, samen met mij. Ik ga je 1-op-1 coachen en wij gaan samen ervaren hoe geweldig het leven van een Digital Sales Nomad is!

Vind je die kans te groot of te eng? Kies er dan in ieder geval voor om mijn GRATIS E-book te downloaden. In de Six Secret Tricks leer ik je hoe je altijd positief kunt denken, hoe je een kei wordt in sales én hoe je tot wel €2000 euro extra per maand kunt verdienen. Laat mij je helpen en leer hoe je de beste versie van jezelf kunt worden. Kraak je eigen code en haal alles uit je leven wat erin zit.

Over de schrijver
Als oprichter van meerdere bedrijven, waaronder THE SECRET SKILL™, kan je zeggen dat Rebien Ghazali geobsedeerd is door succes en ondernemen. De afgelopen 5,5 jaar waren voornamelijk gericht op sales en het trainen van mensen om beter te worden in sales. Als “werknemer in loondienst” werd Rebien Ghazali tot 4x toe verkozen tot beste verkoper van het bedrijf. Daarnaast coachte en trainde Rebien al zijn werknemers tot succesvolle verkopers en als manager werkte hij aan een winnaars mentaliteit binnen zijn vestingen. Het resultaat hiervan is dat duizenden mensen uit Nederland en België naar hem toe kwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen. Nu leert Rebien Ghazali mensen hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te worden en financiële zelfverzekerdheid krijgen met THE SECRET SKILL™ Trackrecord - 5 jaar coaching ervaring - Tot 4x toe verkozen tot beste verkoper binnen een bedrijf met 1500+ mensen - 300+ mensen geholpen betere verkopers/ondernemers te worden - €1.000.000+ Omzet gegenereerd aan verkopen in 3 jaar tijd
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down