Hoe zorg je ervoor dat je steeds weer nieuwe klanten binnenhaalt?
15 maart 2021 
in Blog

Hoe zorg je ervoor dat je steeds weer nieuwe klanten binnenhaalt?

Wil je van sales je fulltime, parttime of levensjob maken? Dan is het wel fijn als je wat handige tips en trucjes aanleert, waardoor je er een groot succes van kunt maken. Hoe leuk is het om van je passie je werk te maken, erin te slagen en te zien hoe je steeds meer succes behaalt? Nieuwe klanten helpen je om te kunnen groeien. Nieuwe klanten kunnen direct ook vaste klanten of terugkerende klanten worden. Dit is waardevol, aangezien je onderneming zonder klanten niet zou overleven. Daarnaast is het erg leuk om klantcontact te onderhouden. Je leert altijd van je klanten en dit helpt je om jouw product of dienst te blijven perfectioneren.

In deze blog leer je de ins en outs van acquisitie en hoe je online nieuwe klanten kunt werven. Wil je meer weten? Geef je dan direct op voor mijn GRATIS Masterclass.

Acquisitie is een woord dat je nooit mag vergeten

Acquisitie staat voor het contact opnemen met nieuwe klanten. Koude acquisitie houdt in dat je bedrijven of mensen belt die nog niet eerder met jou of je bedrijf in contact zijn geweest. Je kunt klanten bellen of mailen. Nieuwe klanten zorgen ervoor dat je kunt blijven groeien en dat je goed bent voorbereid op het moment dat een klant wegvalt, waardoor je dat gat direct kunt opvullen met nieuwe klanten. Een acquisitiegesprek kun je het beste zien als een gesprek waarbij je leert luisteren naar de behoeften van je klant. Waar lopen ze tegenaan en wat helpt hen op de weg naar hun eigen succes.

Zonder koude acquisitie zouden sommige van je beste klanten niet eens van je bestaan hebben geweten. Het is toch gaaf dat uit een paar belletjes een professionele relatie ontstaat, waarbij jij je product of dienst aan de klant levert en zij hiervan kunnen profiteren?

Kies ervoor om online naar klanten te zoeken

Wist je dat je online marketing kunt inzetten om meer bezoekers naar je website of webshop te trekken? Wanneer men van je bestaan afweet, kun je meer leads binnenhalen. Meer leads kan leiden tot meer nieuwe klanten. Online kun je de afzetmarkt vergroten, aangezien je bij wijze van spreken makkelijk en snel klanten uit België, Duitsland en heel Nederland kunt bereiken met een paar klikken op de juiste knoppen. Geef geld uit om bovenaan in Google te komen. Want zeg nou zelf Je zoekt toch ook niet verder dan alleen de eerste pagina met zoekresultaten die je getoond krijgt?

Verder helpen social media kanalen ervoor dat je bereik vergroot wordt. Nieuwe klanten kunnen op je Twitter, Facebook, LinkedIn of Instagram terechtkomen. Wanneer je een geweldige social mediastrategie gebruikt, kan het zelfs zijn dat het je bezoekers kan overhalen om je product of dienst te kopen. Wanneer je wervende teksten op je website of webshop gebruikt, kun je er ook voor zorgen dat je nieuwe klanten overhaalt om tot een aankoop over te gaan.

Nieuwe klanten nodig? Volg mijn GRATIS Masterclass

Met The Secret Skill help ik beginnende en ervaren saleskoningen en koninginnen om alles uit zichzelf te halen. Met mijn 6 jaar ervaring in de saleswereld heb ik alles met vallen en opstaan geleerd. Wat nou als ik je alles wat ik weet, bij kan brengen? Ik help je om meer uit jezelf en je werk te halen. De GRATIS Masterclass helpt je om meer successen te boeken. Wanneer jij je vandaag nog aanmeldt, maak je direct kans om een lang weekend met mij in het buitenland te winnen. Ik ga je een aantal dagen persoonlijk coachen en geloof me, er zal een wereld voor je opengaan!

Naast de GRATIS Masterclass, kun je ook mijn GRATIS E-book downloaden. The Six Secret Tricks helpen je om succesvol te verkopen. Succesvol zijn heeft alles met je mindset te maken. Kom erachter hoe jij je mindset in kunt zetten om maandelijks tot wel €2000 extra per maand te verdienen.

Over de schrijver
Als oprichter van meerdere bedrijven, waaronder THE SECRET SKILL™, kan je zeggen dat Rebien Ghazali geobsedeerd is door succes en ondernemen. De afgelopen 5,5 jaar waren voornamelijk gericht op sales en het trainen van mensen om beter te worden in sales. Als “werknemer in loondienst” werd Rebien Ghazali tot 4x toe verkozen tot beste verkoper van het bedrijf. Daarnaast coachte en trainde Rebien al zijn werknemers tot succesvolle verkopers en als manager werkte hij aan een winnaars mentaliteit binnen zijn vestingen. Het resultaat hiervan is dat duizenden mensen uit Nederland en België naar hem toe kwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen. Nu leert Rebien Ghazali mensen hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te worden en financiële zelfverzekerdheid krijgen met THE SECRET SKILL™ Trackrecord - 5 jaar coaching ervaring - Tot 4x toe verkozen tot beste verkoper binnen een bedrijf met 1500+ mensen - 300+ mensen geholpen betere verkopers/ondernemers te worden - €1.000.000+ Omzet gegenereerd aan verkopen in 3 jaar tijd
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down