Hoe kun jij financieel onafhankelijk worden?
19 april 2021 
in Blog

Hoe kun jij financieel onafhankelijk worden?

Hoe vet is het om in de sales te kunnen werken, terwijl je tegelijkertijd de wereld over reist? Wil jij een lekker maandinkomen voor jezelf creëren en vanaf een hangmat, strandtent of dakterras je geld binnen harken? Dan is de Digital Sales Nomad lifestyle zeker iets voor je! Ik heb de afgelopen jaren geleerd hoe ik financieel onafhankelijk kan werken en ik leer je graag hoe jij hetzelfde voor jezelf opbouwt. In deze blog vertel ik je graag wat ervoor nodig is om financieel onafhankelijk te worden, zodat je minder tijd in je werk hoeft te steken en je meer van het leven kunt genieten.

Wat is financiële vrijheid?

Ik zie financiële onafhankelijkheid als financiële vrijheid. En dit is dan weer het gevoel dat je niet telkens over je vermogen of inkomen hoeft te stressen. Je kunt met je geld doen wat je wil, je kan reizen, je kan het slim inzetten zodat je van het geld dat je al hebt meer geld kunt maken en dat soort dingen. Op het moment dat je financieel onafhankelijk bent, heb je geen leningen nodig en kun je goed voor jezelf en je gezin of vrienden zorgen. Je voelt je financieel vrij als je voor je levensonderhoud kunt betalen, als je een dak boven je hoofd hebt en als je allerlei leuke dingen kunt doen of kopen, zonder dat je om geld hoeft te stressen.

Hoe zorg jij ervoor dat je als Digital Sales Nomad en financieel onafhankelijk aan de slag kan?

Wil je financieel onafhankelijk worden zodat je meer van je leven kunt genieten? Dan is het belangrijk dat je op de lange termijn voor een passief inkomen weet te zorgen. Een passief inkomen houdt in dat je geld binnenkrijgt uit zaken waar je niet al te veel aandacht aan hoeft te besteden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het investeren in vastgoed of beleggingen. Wanneer je een appartement koopt en dit doorverhuurd, pak je er maandelijks geld op. De beleggingen die je beheert, zullen na een tijdje en als je het goed doet (of nog beter, laat doen) veel meer geld waard worden.

Financieel onafhankelijk word je eigenlijk door eerst financieel sterk en gezond te worden, bijvoorbeeld door goed te worden in Digital Sales Nomad zijn en daar veel geld mee te verdienen. Zorg daarnaast dat je goed spaart en dat je alléén geld investeert dat je kunt missen. Slapend word je niet snel rijk, maar wel als jij je geld voor jou kan laten werken, in plaats van dat jij hard voor je eigen geld aan de bak moet.

Wil jij leren hoe je meer geld kunt verdienen? Volg dan mijn Masterclass of download het gratis E-book!

Wil je meer uit jezelf en je business of werk halen en financieel onafhankelijk worden? Come on! Schrijf je vandaag nog in voor mijn GRATIS Masterclass en kom erachter wat volgens mij het beste verdienmodel van dit moment is. Wanneer jij je aanmeldt, maak je direct ook kans op een lang weekend met mij in het buitenland. Tijdens dit weekend coach ik je graag, zodat je net als ik als Digital Sales Nomad aan de slag kunt gaan. Er gaat niets boven de vrijheid om locatie onafhankelijk te werken, de wereld te ontdekken en tegelijkertijd meer te kunnen genieten van jouw land naar keuze.

Wist je dat ik graag mijn kennis met je deel, zodat jij makkelijker en sneller op het punt kunt bereiken, waar ik mij business wise nu bevind? Als je mijn GRATIS E-book downloadt, leer je hoe je tot wel €2000,- extra per maand kunt verdienen. Hoe lekker is het om je maandsalaris een dikke boost te geven? Het enige wat je ervoor hoeft te doen is het E-book te downloaden, de Six Secret Tricks door te lezen en te leren toepassen binnen je werkleven. Met motivatie, de drive om te leren en om jezelf te blijven verbeteren, ga je al een heel eind komen. Niets is onmogelijk, je moet er alleen wel tijd in investeren en hard voor werken.

Over de schrijver
Als oprichter van meerdere bedrijven, waaronder THE SECRET SKILL™, kan je zeggen dat Rebien Ghazali geobsedeerd is door succes en ondernemen. De afgelopen 5,5 jaar waren voornamelijk gericht op sales en het trainen van mensen om beter te worden in sales. Als “werknemer in loondienst” werd Rebien Ghazali tot 4x toe verkozen tot beste verkoper van het bedrijf. Daarnaast coachte en trainde Rebien al zijn werknemers tot succesvolle verkopers en als manager werkte hij aan een winnaars mentaliteit binnen zijn vestingen. Het resultaat hiervan is dat duizenden mensen uit Nederland en België naar hem toe kwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen. Nu leert Rebien Ghazali mensen hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te worden en financiële zelfverzekerdheid krijgen met THE SECRET SKILL™ Trackrecord - 5 jaar coaching ervaring - Tot 4x toe verkozen tot beste verkoper binnen een bedrijf met 1500+ mensen - 300+ mensen geholpen betere verkopers/ondernemers te worden - €1.000.000+ Omzet gegenereerd aan verkopen in 3 jaar tijd
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down