Fun Fact: Leer alles over geo-arbitrage!
31 maart 2021 
in Blog

Fun Fact: Leer alles over geo-arbitrage!

Even serieus, in Nederland betaal je misschien wel €6 euro voor een lekker drankje op het terras, terwijl je hier op Bali misschien niet eens €1 euro voor betaald. Andere landen zijn goedkoper dan Nederland, dat is altijd al zo geweest. Wat nou als je als Digital Sales Nomad locatie onafhankelijk kunt werken? Dan zou je dus op een eiland kunnen wonen, euro’s kunnen blijven verdienen en een veel luxer en goedkoper leven kunnen leiden in het buitenland? Wow, lifehack, bizar toch? Dit fenomeen heet blijkbaar geo-arbitrage en in deze blog krijg je er meer informatie over!

Wat is geo-arbitrage precies?

Het fenomeen geo-arbitrage zie je steeds vaker door jongeren toegepast worden. Hoe geweldig is het om ergens in de zon te wonen, op een eiland, daar een beetje te werken vanuit je hangmat en ook nog eens meer aan je geld te hebben? What?! Dat is toch geniaal? Wanneer je ergens woont waar je euro’s veel meer waard zijn, doordat het land armer is of er een andere munteenheid heerst waarmee de eurokoers geniaal is, dan kun je daar voor minder geld veel luxer leven dan in Nederland.

Geo-arbitrage betekent dat je op een bepaalde plek geld verdient (in Nederland), terwijl je het ergens anders uitgeeft (zoals op Bali). Zorg er wel voor dat je alles goed uitdenkt en voorbereid voor je op pad gaat. Je wil natuurlijk niet tegen vervelende verrassingen of een verkeerd visum aanlopen.

Hoe kun je deze levensstijl voor jezelf creëren?

Geo-arbitrage lijkt wel de nieuwste trend onder de jongere generatie. Wij zijn met z’n allen reislustiger dan ooit. Sommige mensen pauzeren hun leven na de studie of middelbare school zelfs voor 6 maanden tot een jaar of langer om een lange periode op reis te gaan. Maar reizen kost geld en het is toch veel fijner om tijdens je reis ook gewoon centjes te blijven verdienen? Wanneer je dat goed in de oren klinkt, kun je beter een reisleven met een leven als Digital Sales Nomad combineren.

Geo-arbitrage kun je inzetten door naar een belastingparadijs te verhuizen, denk aan Monaco of ergens anders waar je bijna geen belasting betaald. Het kan dan wel zijn dat het dagelijkse leven daar veel duurder is, waardoor je uiteindelijk evenveel of nog meer geld kwijt bent, dus pas daarvoor op. De andere optie is verhuizen naar een veel goedkoper land en het liefst een land met een andere munteenheid dan de euro! Wanneer je dan euro’s verdient, maar die meteen ook veel meer waard zijn in het land waar je woont, ben je gewoon binnen!

Meld je VANDAAG nog aan voor mijn gratis Masterclass!

Mijn naam is Rébien en ik leer je graag hoe ik mijn leven als Digital Sales Nomad vorm heb kunnen geven. Zo moeilijk is het namelijk niet mensen, zet de stap, volg mijn tips op en je bent good to go! Ik heb een interessante en complete Masterclass samengesteld, die je tijdelijk GRATIS en voor niets kunt volgen. Ik leg je uit hoe je meer omzet en winst voor jezelf kunt fixen, hoe je in het buitenland kunt wonen als een koning of koningin en hoe je zelfs in deze bizarre tijden van het leven kunt blijven genieten. Met de Masterclass geef ik je de handvatten en de motivatie om voor jezelf te kiezen en te shinen, waardoor jij de stap misschien makkelijker durft te gaan zetten. Meld je vandaag nog aan en win een lang weekend met mij in het buitenland, inclusief 1-op-1 coaching sessies!

Wil je meer leren over hoe jij je sales skills kunt verbeteren en je tot wel €2000 extra per maand kunt verdienen? Dan is het een goed idee om mijn GRATIS E-book de Six Secret Tricks te downloaden.

Over de schrijver
Als oprichter van meerdere bedrijven, waaronder THE SECRET SKILL™, kan je zeggen dat Rebien Ghazali geobsedeerd is door succes en ondernemen. De afgelopen 5,5 jaar waren voornamelijk gericht op sales en het trainen van mensen om beter te worden in sales. Als “werknemer in loondienst” werd Rebien Ghazali tot 4x toe verkozen tot beste verkoper van het bedrijf. Daarnaast coachte en trainde Rebien al zijn werknemers tot succesvolle verkopers en als manager werkte hij aan een winnaars mentaliteit binnen zijn vestingen. Het resultaat hiervan is dat duizenden mensen uit Nederland en België naar hem toe kwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen. Nu leert Rebien Ghazali mensen hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te worden en financiële zelfverzekerdheid krijgen met THE SECRET SKILL™ Trackrecord - 5 jaar coaching ervaring - Tot 4x toe verkozen tot beste verkoper binnen een bedrijf met 1500+ mensen - 300+ mensen geholpen betere verkopers/ondernemers te worden - €1.000.000+ Omzet gegenereerd aan verkopen in 3 jaar tijd
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down