Digital Nomad? Dit zijn de vetste bestemmingen voor jou!
27 april 2021 
in Blog

Digital Nomad? Dit zijn de vetste bestemmingen voor jou!

Gedurende mijn carrière als salesman, leek het telkens of er iets miste. Hoe meer uitdagingen ik aanging, hoe beter ik werd in mijn werk, hoe meer geld ik verdiende, toch dacht ik elke keer dat er toch nog iets ontbrak. Ik begon na te denken wat mijn grootste dromen zijn, waar ik mezelf over een paar jaar zag wonen en welke landen ik zeker eens zou willen bezoeken. Opeens werd het duidelijk, ik wil niet in dat koude en saaie Nederland zitten. Nee, hoe vet zou het zijn als ik vanuit een tropisch eiland of een ziek grote stad kan werken?

De Digital Sales Nomad leefstijl lijkt nu perfect bij mij te passen. Met The Secret Skill heb ik geleerd om locatie-onafhankelijk te kunnen werken. Nu close ik vanuit mijn hangmat, een ziek dakterras of gewoon op het strand. In deze blog laat ik je weten welke bestemmingen perfect zijn voor de Digital Sales Nomad lifestyle!

Een aantal vette bestemmingen binnen Europa

Wist je dat er een aantal steden in Europa te vinden zijn, waar hele Digital Nomad community’s zijn ontstaan? Wat dacht je van Berlijn, Lissabon, Barcelona of Boedapest? In die steden is het dagelijkse leven vaak goedkoper dan in Nederland. Dus terwijl je ergens anders woont en werkt, kun je ook nog eens beter sparen dan wanneer je saai in het koude kikkerlandje achterblijft. Het mooie is dat je in Europa niet zo ver van huis zit en je toch veel beter weer hebt en andere culturen kunt leren kennen. Bijna overal betalen mensen met de euro, dus het omrekenen van munteenheid kost je ook geen tijd (tenzij je naar Boedapest gaat natuurlijk).

De gaafste Digital Sales Nomad bestemmingen buiten Europa

Wanneer je bestemmingen kiest om als Digital Sales Nomad aan de slag te kunnen, is het belangrijk dat je rekening houdt met eventueel tijdsverschil met je klanten in Nederland, maar ook met de veiligheid van het land waar je heengaat. De vetste Digital Sales Nomad bestemmingen buiten Europa zijn onder andere Medellín in Colombia, Bali in Indonesië, Chiang Mai in Thailand en Kaapstad in Zuid-Afrika. Hetgeen dat al deze landen met elkaar gemeen hebben is perfect zonnig weer, genoeg goedkope AirBnB’s of zieke villa’s die je maandelijks minder geld kosten dan wanneer je een kamer in Amsterdam huurt én genoeg activiteiten en een grote Digital Nomad community.

Hoe leuk is het om in het buitenland met andere Digital Nomad’s te connecten en business te doen? Wanneer je ergens nieuw bent, kan je al snel van andere levensgenieters leren hoe jij je nieuwe levensstijl kunt vormgeven. Ga op avontuur terwijl je ook gewoon geld blijft verdienen. Op deze manier haal je alles uit je leven!

Meld je aan voor de GRATIS Masterclass en start je leven als Digital Sales Nomad

Even serieus, als Digital Sales Nomad leef ik mijn beste leven vanuit waar ik maar wil. Dubai heeft mijn hart gestolen, maar nu is Bali ook echt mijn favoriet. Hoe vet is het als je vanuit al je droom bestemmingen kunt werken? Het enige wat je daarvoor nodig hebt is remote werk. Werk dat je vanuit alle plekken ter wereld kunt doen, als ze wifi hebben natuurlijk, want dat is wel belangrijk! Koop een laptop, telefoon en zorg dat je genoeg klanten per maand binnenhaalt.

Ervaar net als ik de vrijheid die het leven als Digital Sales Nomad met zich meebrengt. Jij kan dit ook! Meld je vandaag nog aan voor mijn GRATIS Masterclass en kom erachter hoe jij je eigen remote verdienmodel kunt creëren. De wereld zien, genieten én tegelijkertijd geld verdienen was nog nooit zo erg binnen handbereik. Schouders eronder en let’s go.

Over de schrijver
Als oprichter van meerdere bedrijven, waaronder THE SECRET SKILL™, kan je zeggen dat Rebien Ghazali geobsedeerd is door succes en ondernemen. De afgelopen 5,5 jaar waren voornamelijk gericht op sales en het trainen van mensen om beter te worden in sales. Als “werknemer in loondienst” werd Rebien Ghazali tot 4x toe verkozen tot beste verkoper van het bedrijf. Daarnaast coachte en trainde Rebien al zijn werknemers tot succesvolle verkopers en als manager werkte hij aan een winnaars mentaliteit binnen zijn vestingen. Het resultaat hiervan is dat duizenden mensen uit Nederland en België naar hem toe kwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen. Nu leert Rebien Ghazali mensen hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te worden en financiële zelfverzekerdheid krijgen met THE SECRET SKILL™ Trackrecord - 5 jaar coaching ervaring - Tot 4x toe verkozen tot beste verkoper binnen een bedrijf met 1500+ mensen - 300+ mensen geholpen betere verkopers/ondernemers te worden - €1.000.000+ Omzet gegenereerd aan verkopen in 3 jaar tijd
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down