De meerwaarde van high ticket sales
7 april 2021 
in Blog

De meerwaarde van high ticket sales

Ben je werkzaam in sales en wil je meer uit je skills halen? Dan is het een goed idee om jezelf continu uit te blijven dagen en te blijven ontwikkelen. Zorg ervoor dat je groeit in wat je kan en beter wordt in wat je doet. Het mooie aan de sales wereld is, dat the sky the limit is. Je kunt veel geld verdienen, je dromen waarmaken en een expert worden op het gebied wat je doet. Hoe zorg je ervoor dat je een interessant verdienmodel aanhoudt? Nou, bijvoorbeeld door met high ticket sales aan de slag te gaan! In deze blog leg ik je maar al te graag uit wat high ticket sales zijn, hoe het werkt en waarom je hier meer geld door kunt verdienen.

Wat zijn high ticket sales?

High ticket sales, zijn sales closen voor dure producten of diensten. Maar wanneer is een product duur dan? En wanneer past het in de high ticket sales categorie? Nou, als het product of de dienst die je verkoopt tenminste een paar duizend euro waard is! Als een product of dienst €1000 euro of meer waard is, gaan kopers ervan uit dat je een kwalitatief product aan ze aanbiedt. De manier waarop ik high ticket sales aan mijn cursisten uitleg is een beetje anders. Wij verkopen bijvoorbeeld geen zwembaden, al is een zwembad wel een leuk high ticket product! Ik leer je next level sales aan door middel van The Secret Skill.

In plaats van energiecontracten of kranten op straat te verkopen, is het de bedoeling dat je op de meest makkelijke en laagdrempelige manier geld leert verdienen, waar je dan ook bent en wat je product dan ook is.

Creëer je eigen win-win-win situatie

High ticket sales brengen je veel goeds, maar ook je klanten en de onderneming waarvoor je high ticket sales verkoopt heeft er profijt van. Jij bent de closer en verdient geld door de high ticket sales aan de man te brengen. Als je een probleemoplossend product of dienst verkoopt, heeft de klant hier veel aan en zal de klant er tevreden mee zijn, dat is de winsituatie van de klant. Degene die het high ticket product of dienst levert, wint omdat het product weer aan iemand is verkocht. Iedereen blij, jij blij en dit biedt je de kans om goed geld te sparen en locatie onafhankelijk te kunnen werken. Het enige dat je nodig hebt is een headset, een high ticket product en een goede wifi- of telefoonverbinding.

Meer geld verdienen? Download het gratis E-book en volg mijn GRATIS Masterclass

Nu je weet wat high ticket sales zijn en je een idee hebt gekregen hoe je dit precies in de praktijk kunt brengen, wil ik je mededelen dat ik je op meer fronten kan bijstaan. Door mijn jarenlange saleservaring, heb ik veel fouten gemaakt en daar ook keihard van geleerd. Ik kan nu wel zeggen dat ik de fijne kneepjes van het sales vak eigen heb gemaakt en lief en sociaal als ik ben, deel ik alle tips en tricks graag met je in een geweldige GRATIS Masterclass. Meld je vandaag nog aan en leer hoe je als Digital Sales Nomad aan de slag kunt gaan. Want zeg nou zelf, het is toch veel leuker om geld te verdienen op het strand vanuit een hangmat, dan vanuit je huis in het koude Nederland?

Wil je meer over sales leren? Download dan vooral ook mijn GRATIS E-book met de Six Secret Tricks erin verwerkt. Wanneer je deze tips en tricks toepast, is het mogelijk om tot wel €2000 euro extra per maand binnen te halen, no joke. Je hebt daar dan wel een dosis motivatie en doorzettingsvermogen voor nodig, maar zoals ik eerder al zei: “Niets is onmogelijk!”

Over de schrijver
Als oprichter van meerdere bedrijven, waaronder THE SECRET SKILL™, kan je zeggen dat Rebien Ghazali geobsedeerd is door succes en ondernemen. De afgelopen 5,5 jaar waren voornamelijk gericht op sales en het trainen van mensen om beter te worden in sales. Als “werknemer in loondienst” werd Rebien Ghazali tot 4x toe verkozen tot beste verkoper van het bedrijf. Daarnaast coachte en trainde Rebien al zijn werknemers tot succesvolle verkopers en als manager werkte hij aan een winnaars mentaliteit binnen zijn vestingen. Het resultaat hiervan is dat duizenden mensen uit Nederland en België naar hem toe kwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen. Nu leert Rebien Ghazali mensen hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te worden en financiële zelfverzekerdheid krijgen met THE SECRET SKILL™ Trackrecord - 5 jaar coaching ervaring - Tot 4x toe verkozen tot beste verkoper binnen een bedrijf met 1500+ mensen - 300+ mensen geholpen betere verkopers/ondernemers te worden - €1.000.000+ Omzet gegenereerd aan verkopen in 3 jaar tijd
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down